Categorii

Contactați-ne

Buletin de știri

Comenzile pot fi adresate direct pe site in orice zi a saptamanii. Procesarea comenzilor se va face de luni pana vineri, in intervalul orar 9-17.

Tot pe site se va alege modalitatea de livrare: prin serviciile de curierat oferite de Fan Courier sau Posta Romana. Se asigură distributie in toata tara.

Livrarea prin Fan Courier se face in maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii, la adresa solicitata de dvs. Tarifele de livrare sunt urmatoarele: pentru un colet cu masa de pana la 1 kg. tariful de livrare este de 22 lei/kg. (TVA inclus). La fiecare kg. suplimentar se adauga 1 lei (TVA inclus). Daca adresa dvs. nu se află in reteaua Fan Courier se adauga 1 lei pe km. (TVA inclus).

Livrarea prin Posta Romana se face in maxim 10 zile lucratoare. Tarifele de livrare sunt urmatoarele: pentru un colet cu masa de până la 1 kg. tariful de livrare este de 14 lei/kg. La fiecare kg. suplimentar se adauga 2 lei (TVA inclus).

Dupa trimiterea comenzii veti fi contactat de un operator, care va va informa asupra termenului de livrare. In cazul in care comanda nu se confirma, nu se va face livrarea produselor.

Daca la primirea coletului constatati ca acesta a fost deteriorat, va sfatuim sa nu-l acceptati si sa scrieti pe borderoul care insoteste coletul, motivul refuzului. In acest caz, va rugam sa ne contactati pentru rezolvarea urgenta a problemelor aparute.

 Pentru toate locatiile FAN CURIER, va rugam sa dati click pe poza de mai jos :