Categorii

Contactați-ne

Buletin de știri

Masuri luate pentru Asigurarea Securitatii Prelucrarii Datelor Personale

SC Isoclima SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.
•    Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar angajatii operatorului, care proceseaza comenzile plasate pe magazine, site-ul companiei si conducerea unitatii (administrator, director general, director economic), fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola dupa caz. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se
suspenda automat.
•    Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.
•    Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii);
•    Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat.
•    Unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus si antispam actualizate.
•    Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, protejate de parola. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

SC Isoclima SRL va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: firma de curierat (pentru a va putea livra produsele comandate).

Ne obligam ca datele cu caracter personal vor fi:
•    Prelucrate cu buna credinta si in conformitate cu dispozitiile legale;
•    Colectate in scopuri determinate, explicite si legitime;
•    Adecvate, pertinente si neexcesive, prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;
•    Exacte si actualizate; datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate si respectiv prelucrate vor fi sterse sau rectificate;
•    Stocate intr-o forma care sa permita identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesara realizarii scopurilor in care datele sunt colectate si prelucrate;

Nota de Informare Privind Protectia Datelor Personale Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu
privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz), BrandPaper Company are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este:
•    Informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor, inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea
anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si/sau serviciile achizitionate
•    De cercetar de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului

Sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare: informarii  clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor, inclusive
validarea, expedierii si facturarii comenzilor, rezolvarii anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile
si/sau serviciile achizitionate.

Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: firmelor de curierat
partenere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii
individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să
solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la BrandPaper
Company S.R.L., strada 1 Mai, nr. 30, localitate Rm. Valcea, judet Valcea. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa
justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:  Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie
poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie,
justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

Termeni și condiții de utilizare a datelor cu caracter personal in conformitate cu GDPR

1. Ce este GDPR
Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) - care intră în vigoare la data de 25.05.2018 - este noua lege privind protecția datelor din Uniunea Europeană, elaborat pentru a oferi persoanelor un control mai bun asupra informațiilor cu caracter personal despre acestea și care generează anumite obligații pentru organizațiile care colectează, manipulează, utilizează sau analizează aceste date.

2. În ce scop gestionăm și utilizăm datele dvs cu caracter personal
isoclima.ro utilizează datele dvs cu caracter personal în mod exclusiv pentru a vă transmite:

- Oferte comerciale
- Promoții
- Informații utile de natură tehnică
- Alte comunicări de marketing

3. Cum se procesează și utilizează datele dvs cu caracter personal
Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal despre dvs se realizează de către isoclima.ro. Datele sunt stocate pe serverul nostru, iar accesul la acestea este securizat.

Pentru eficientizarea și automatizarea comunicării, compania noastră utilizează mailchimp.com, o platformă de marketing online iar datele dvs personale sunt transferate către acest partener care, conform condițiilor contractuale, respectă condițiile impuse de GDPR.

Datele dvs cu caracter personal nu se transmit, vând, transferă, afișează sau supune altor forme de dezvăluire, către alte entități. Excepțiile reprezintă situațiile prevăzute de lege (solicitarea scrisă a organelor / instituțiilor abilitate ale statului).

4. Drepturile dvs privind informațiile cu caracter personal și modalitățile de exercitare

Conform GDPR, aveți următoarele drepturi:

a) Dreptul de a fi uitat

Oricând, puteți solicita această opțiune, care va avea ca efect ștergerea permanentă a datelor dvs personale din evidențele noastre. Pentru a va folosi de acest drept, transmiteți o solicitare pe adresa de e-mail office@isoclima.ro. Vom sterge datele dvs inclusiv din lista entităților dezabonate;

b) Dreptul la opoziție

Puteți interzice oricand prelucrarea datelor dvs personale din motive intemeiate si legitime, daca sunt indeplinite conditiile prevazute de lege. Pentru aceasta, transmiteți o solicitare prin e-mail la office@isoclima.ro

c) Dreptul la rectificare

Aveți dreptul să vă rectificați sau completați datele personale. Cea mai simplă modalitate de a vă accesa acest drept este sa ne transmite-ți o solicitare prin e-mail la office@isoclima.ro;

d) Dreptul la acces

Aveți dreptul să cunoașteti toate datele deținute/gestionate/transferate de noi. Pentru a vă folosi de acest drept, transmiteți un e-mail pe adresa office@isoclima.ro